Gültan Kışanak, Dersim’de: DEM Parti’yi ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEM Parti Dersim İl Örgüt tarafından yapılan açıklamada “Amed Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanımız Gültan Kışanak ile Parti binamızda bir araya geldik. Kışanak “İçerideki bütün arkadaşlarımızı özgürlüklerine kavuşturuncaya kadar, ve hapishanelerde tecriti kaldırıncaya kadar mücadelemiz devam edecek” açıklaması yapıldı.

Kışanak da ziyaret sırasında kendi tahliyesi dahil serbest bırakılmalara tahliye olarak bakmadığını belirterek “Biz yaşananlara tahliye olarak bakmıyoruz çünkü ortada suç veya ceza yok. Bugünkü politik ortamdan kaynaklı iktidar yalnızca birkaç arkadaşımızı tahliye etti. Bizler açısından mücadele devam ediyor. İçerideki bütün arkadaşlarımızı özgürlüklerine kavuşturuncaya kadar, halkımızın mücadelesini bir adım daha ileriye taşıyıncaya kadar ve hapishanelerde tecriti kaldırıncaya kadar mücadelemiz devam edecek” diye konuştu.

Gültan Kışanak Dersim’de ayrıca, Dersimli sanatçı Aynur Doğan’la da buluştu. Buluşmayı Doğan  sosyal medya hesabından “Hep gülümse ki umut olsun!” ifadeleriyle paylaştı.

Resim

Gültan Kışanak, Dersim’de: DEM Parti’yi ziyaret etti
Giriş Yap

Dersim Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
BEDA