Dersim Belediye Eş Başkanları mazbatalarını aldı: Herkese hizmet edeceğiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dersim Belediye Eş Başkanları Birsen Orhan ve Cevdet Konak mazbatalarını aldı. Mazbataların alınmasından sonra belediye binasının önünde konuşan Birsen Orhan ve Cevdet Konak, “Oy veren vermeyen herkese hizmet edeceğiz” dedi.

Dersim Belediye Eş Başkanları Birsen Orhan ve Cevdet Konak mazbatalarını aldı. Mazbataların alınmasından sonra yürüyüş gerçekleştiren kitle belediye binasının önünde açıklama yaptı. Açıklamaya Dersim Belediye Eş Başkanları, DEM Parti Dersim Milletvekili Ayten Kordu, Eski Dersim Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Bul, Dersim İttifakı bileşenleri ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Dersim Belediye Eş Başkanları Birsen Orhan ve Cevdet Konak, mazbataların alınmasından sonra belediye binasının önünde konuşma gerçekleştirdi.

“HERKESE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”

Dersim İttifakı bileşenleri ve kadınlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Dersim Belediye Eş Başkanı Birsen Orhan, “Bugün mazbatalarımızı aldık ve halkımızın takdiriyle bu göreve geldik. Hiç kimsenin şüphesi olmasın bize oy versin vermesin herkese eşit hizmet götüreceğiz. Hep birlikte Dersim’i yeniden inşa edeceğiz” dedi.

“RANTA, TALANA VE YAĞMAYA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Dersim halkının kendilerine verdikleri vekalete ikrar verdiklerini söyleyen Dersim Belediye Eş Başkanı Cevdet Konak, “Bizden önceki arkadaşların beş yıllık bir emeği var, bu yüzden emek veren arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Görevi devraldıktan sonra Dersim Belediyesi’nin bütün envanterini halkımızla paylaşacağız. Halkımız Dersim İttifakı’na güvensin oy veren, vermeyen herkese hizmet götüreceğiz. Dersim İttifakı olarak ranta, talana ve yağmaya izin vermeyeceğiz” dedi.

Dersim Belediye Eş Başkanları mazbatalarını aldı: Herkese hizmet edeceğiz
Giriş Yap

Dersim Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
BEDA