Sanatçılardan Ali Eymen için yardım çağrısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanatçılar Ferhat Tunç, Mikail Aslan, Emekçi ve Cemil Qoçgîrî, Ali Eymen için yardım çağrısında bulundu

ALİ’Yİ YAŞATABİLİRİZ!

Ali Eymen Ağum, 28 aylık SMA Tip 1 hastası bir bebek. Ölümcül hastalığının kesin tedavisi var ancak bu tedavi 2 milyon sterlin gerektiriyor. Bununla birlikte Türkiye, ilacı tanımadığı için aileye destek olmuyor. Aile, oğlunu yaşatabilmek için uluslararası platformlardan bağış kampanyası başlattı.

Ali’nin sağlığına kavuşması ameliyat olmasıyla mümkün. Bunun için önce zolgensma gen tedavisi gerekiyor. Tüm bu süreci dayanışmayla aşmak herkesin insani görevi olmalı. Ali ve SMA hastası çocuklar için herkesi sorumluluk almaya çağırıyoruz. Çocukları hayatta tutabilmek, sağlıklı yaşatabilmek için herkesin elinden geleni yapmasının çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Bir insanı yaşatmaktan daha kutsal bir şey olamaz.

Ali şahsında SMA hastaları için farkındalık oluşturalım, hastalığın tedavisi için hem dayanışma sağlayalım hem de devletlere sorumluluk üstlenmeleri gerektiğini hatırlatalım. Kalıcı çözüm için bu süreci bir farkındalığa dönüştürelim. Hiçbir insanın tedavi olamadığı için ölmesine seyirci kalmamalıyız. Sağlığın hak olduğu bilinciyle de sorumluları göreve davet ediyoruz.

Sizleri aşağıda paylaşacağımız hesap numarası üzerinden dayanışmaya çağırıyoruz. Ali hepimizin iyileşmesini istediği bir çocuk ve annesinin çığlığı ile sadece Ali’yi değil, tüm SMA hastası çocukları kurtarabileceğimizi gösterelim.

Ferhat Tunç  | Mikaîl Aslan | Cemîl Qoçgîrî | Emekçi |

HESAP :

IBAN: TR43 0020 5000 0966 0822 5000 01
Hesap ismi: Ali Eymen AĞUM (Kuveyttürk Bankası)
ÖNEMLİ NOT: Lütfen açıklamaya “Ali Yaşayacak” yazın.

EURO İBAN: TR66 0011 1000 0000 0095 9489 07
Swift /Bic code: FNNBTRIS
HESAP ADI :YETER AĞUM
ENPARA QNBFİNANS BANK

Sanatçılardan Ali Eymen için yardım çağrısı
Giriş Yap

Dersim Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
BEDA