CHP Lideri Özgür Özel, Kamer Genç anması için Dersim’e geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ölüm yıldönümünde Kamer Genç’i anmak için Dersim’e geliyor. CHP’den yapılan açıklamada Özel’in Elazığ’da çalışmalara katılacağı açıklandı.

22 Ocak Pazartesi günü Dersim’in Nazimiye ilçesinde gerçekleşecek olan anma töreninden önce Kamer Genç’in Nazımiye’deki mezarını ziyaret eden CHP milletvekilleri ve yöneticileri, herkesi anmaya davet etti.

Mezarda bir konuşma yapan CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere şunları söyledi:

Türk siyasi tarihinde büyük iz bırakan, meclis çalışmalarıyla, konuşmalarıyla geleceğe tutmuş olduğu ışıkla gerçekten bütün halkın sevgisini kazanmış Tunceli milletvekilimiz merhum Kamer Genç’in mezarı başındayız. Genel başkanımız Sayın Özgür Özel, önceki dönemlerde grup başkanvekili iken her yılın 22 Ocak’ın Kamer Genç’in mezarı başındaki bütün anma programlarına katılmıştı. Genel başkan seçildikten sonra da geleneği bozmadı. 22 Ocak Pazartesi günü saat: 12.00’de Nazımiye’de merhum Kamer Genç’in mezarı başındaki anmaya katılacak. Burada yine bu toprakların evladı, Türkiye’de demokrasi, insan hakları ve hukuk mücadelesine büyük emek veren Kamer Genç’in anma programında olacak. Tüm vatandaşları Kamer Genç’i anmaya davet ediyoruz.

Mezar ziyaretine CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko, önceki dönem milletvekili Polat Şaroğlu ve CHP Tunceli belediye başkan adayı Ali Mustafa Çelik Genç de katıldı.

CHP Lideri Özgür Özel, Kamer Genç anması için Dersim’e geliyor
Giriş Yap

Dersim Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
BEDA