CHP Tunceli’nin yeni il başkanı belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Tunceli il yönetimi, kendi aralarında toplanarak il başkanlığına Hıdır Mercan oy birliği ile seçti.

CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik’in, 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere görevinden istifa etmesi üzerine, CHP Tunceli İl Yönetimi toplanarak yönetim Kurulu üyesi Hıdır Mercan’ı oy birliği CHP Tunceli İl Başkanı seçti.

Parti binasında yapılan devir teslim töreni gerçekleşti. Törene, Milletvekili Polat Şaroğlu, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri ve partililer katıldı. 3 yıldır il başkanlığı görevini yürüten ve istifa eden Ali Mustafa Çelik, “Görev süremiz boyunca önemli çalışmalar sergiledik. Ancak makamlar ve mevkiler geçicidir. Şundan eminiz ki başkanım Tunceli’mizin temsiliyetini en iyi şekilde yapacaktır. Bizler de ona destek olacağız. Başkanımız da ifade etti kırgınlıkların küskünlüklerin olmaması gerekiyor. Biz burada değerlerimize uygun şekilde hareket etmeliyiz” dedi.

Yeni il başkanı Hıdır Mercan ise, CHP’nin birinci parti olması için ilde fedakarca çalışacağını belirterek, “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasal çıkmazların had safhaya ulaştığı bir dönemde üstlenmiş olduğum bu onurlu il Başkanlığı  görevini layıkıyla yürüteceğim inancıyla; Başta Sayın Genel Başkanımızın Cumhuriyetin 100. Yılında 13.cü Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ve Partimizin TBMM’de birinci parti olması için, birlik ve beraberlik ruhu ile hazır olduğumuzu tüm dostlarla paylaşmayı görev adarken, herkese saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

Hıdır Mercan, CHP Tunceli il yönetiminde örgütlerden sorumlu il başkan yardımcısı olarak görev yapıyordu.

CHP Tunceli’nin yeni il başkanı belli oldu
Giriş Yap

Dersim Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
BEDA