Eski milletvekili Hüseyin Aygün, Dersim’den bağımsız belediye başkan adayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP 24. Dönem Tunceli milletvekili avukat Hüseyin Aygün, 31 Mart yerel seçimlerinde Dersim merkezde bağımsız belediye başkan adayı olacağını açıkladı. Aygün, 22 Ocak tarihinde geniş katılımlı basın açıklaması yaparak ‘ neden aday olduğunu, projelerini’ halka aktaracağını da belirtti.

Aygün şunları söyledi:

Bu konuda Dersim halkından bana yoğun bir talep geldi. Uzun bir zamandır değerlendiriyordum. Birçok kesim ile görüştüm, adaylığımın doğru olacağını ısrarla bana ilettiler. Zaten ilimizdeki bir çok STK’da bu konuda bana aday olmam için baskı yapıyordu. Yaptığım değerlendirme sonucunda Dersim’de bağımsız belediye başkan adayı olmaya karar verdim. Geniş bir ekip ile sahaya çıkacağız. Adaylığım ile ilgili 22 Ocak’ta Dersim çarşı merkezinde yapacağım geniş katılımlı halk buluşması ile adaylık gerekçelerimi ve projelerimi halkımıza anlatacağım.

Öte yandan Türkiye Komünist Hareketi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Tunceli’de bağımsız aday Hüseyin Aygün’ü destekleyeceklerini açıkladı. Açıklamada “Tunceli dışında 50 il merkezi ile 30 büyükşehir belediye başkanlığına TKH adayları gösterilecektir. Tunceli’de bağımsız aday Hüseyin Aygün’ün desteklenmesi, Belediye ve İl Genel Meclisi’nde ise TKH listelerinden girilmesi karar altına alınmıştır.” denildi.

Eski milletvekili Hüseyin Aygün, Dersim’den bağımsız belediye başkan adayı
Giriş Yap

Dersim Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
BEDA