Belediyeden kuduz aşısı çalışması ve mama bağışı duyurusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun zamandır kısırlaştırma ve aşılama çalışması yapmadığı gerekçesiyle eleştirilere maruz kalan Dersim Belediyesi, kedi ve köpekler için kuduz aşılama çalışması başlattı. Belediye bünyesinde Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görevli veteriner hekimler, çalışma kapsamında Harçik (İnönü) Mahallesi’nden Kutudere bölgesine kadar sokakta yaşayan kedi ve köpekleri aşıladı.

Belediye tarafından çalışmaya ilişkin yapılan açıklamada ise, il genelinde kısırlaştırma, aşılama çalışmalarının düzenli yapıldığı belirtilerek, belediyeye sokak hayvanları için mama bağışında bulunulması çağrısında bulunuldu.

Belediyeden yapılan açıklamada “Belediyemiz, il merkezi sınırları içerisinde kedi ve köpekler için kuduz aşısı çalışması gerçekleştiriyor. Belediyemiz bünyesinde Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışan veteriner hekimlerimiz Harçik (İnönü) Mahallesi’nden Kutudere bölgesine kadar sokakta yaşayan kedi ve köpekleri aşıladı. Veteriner hekimlerimiz, ilimiz genelinde  kısırlaştırma, besleme ve aşılama çalışmalarının düzenli olarak devam ettiğini belirterek belediyemize mama bağışı yaparak çok sayıda hayvanın ihtiyacının karşılanmasına destek olunabileceği vurgusu yaptı.” denildi.

Belediyeden kuduz aşısı çalışması ve mama bağışı duyurusu
Giriş Yap

Dersim Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
BEDA