CHP’de iki yeni aday adayı: Avukat Söylemez ve iş insanı Güntaş CHP’den Meclis’e gitmek istiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş insanı Erdal Güntaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, CHP’den milletvekili aday adaylığını açıklayacağını belirtti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Güntaş, “Sevgili dostlar, arkadaşlar; 15 Mart çarşamba günü saat 12:00’da Cumhuriyet Halk Partisi İl binamızda 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan milletvekilliği genel seçimi için aday adaylığı açıklamamı yapacağım. Katılmak isteyen dost ve arkadaşları görmekten onur duyarım” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan; Avukat Cihan Söylemez, CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. “Neden Adayım?” başlığıyla açıklama yapan Avukat Cihan Söylemez, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifade ettiği gibi Temiz Siyaset Temiz Toplum Temiz Devlet için Hukuk Devletinin tesisi noktasında mesleki olarak yürüttüğüm mücadelemi, Yasama Meclisine taşımak istiyorum” dedi. Av. Söylemez ana hedefinin “Munzur-Dersim Kanunu” çıkarılmasını sağlamak ve geçmişin yaralarını sarmak olacağını belirtti.

Cihan Söylemez ayrıca “Sayın Kılıçdaroğlu ile beraber “Kontr-Gerilla, Gladio, Mafya” Devleti siyasetine karşı mücadele de onun kutsal yürüyüşüne eşlik etmek istiyorum. 6 Şubat tarihinde yaşadığımız büyük deprem felaketi bizlere göstermiştir ki, ülke siyasetine son 20 yıldır hakim olan beton-çimento siyaseti iflas etmiştir. Türkiye’nin ve Dersim’in tekrardan ayağa kalkması gerekmekte ve üretim ekonomisine odaklanması gerekmektedir” şeklinde konuştu.

CHP’de iki yeni aday adayı: Avukat Söylemez ve iş insanı Güntaş CHP’den Meclis’e gitmek istiyor
Giriş Yap

Dersim Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
BEDA