DEM Parti Nazimiye adayı Düztaş: Halkımıza hizmet etmek istiyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Nazimiye (Qısle) seçim bürosunu Dersim Milletvekili Ayten Kordu ve halkın katılımıyla açtı. Davul-zurna ve halaylarla başlayan açılışta Ayten Kordu, DEM Parti Nazimiye Belediye Eş Başkan adayı Şükrü Düztaş ve Belediye Meclisi adayları birer konuşma yaptılar.

“MECLİSİ TİYATRO SALONUNA ÇEVİRDİLER” 

Meclisin bir tiyatro salonuna çevrildiğine dikkat çeken DEM Parti Dersim Milletvekili Ayten Kordu, “Bütçe yine savaşa, milli savunmaya en büyük payı ve diğeri de Diyanet işlerine ayrıldı. Biz her şekilde bunu söyledik. Halklarla beraber mücadelemize devam edeceğiz. Geliştirilen baskıya, inkara, tecride, yok saymaya rağmen bizler sözümüzü, mücadelemizi dimdik ayakta yükselterek söylemeye devam edeceğiz” dedi.

“KİMSE BİZE ‘YOLSUZLUK YAPTILAR’ DİYEMEDİ”

Yerel yönetimlerde halkların, kentlerini demokrasiyle, özgürlükle, eşitlikle yürütmesi gerektiğini vurgulayan Kordu, şunları kaydetti:

“Siyasi anlayışımız yerel yönetim seçimlerinde vücut bulacak. Daha önce yerel yönetimlerde kendini ispatlamış bir hareketiz. Hareket olarak özgürlüğü, demokrasiyi, kentlerde halkımızla birlikte yerel yönetim çalışmasını yürüttük. Hiç kimse bize bu süreç içerisinde, ‘yolsuzluk yaptılar’ diyemedi. Şimdi biz Dersim’de bir kent uzlaşısıyla seçimlere girdik. Dersim’de suyumuza, toprağımıza, ziyaretlerimize, inancımıza, kimliğimize dönük tanımlamayı hiç kimse yapamaz. Yerel demokraside kentte tüm demokrat güçlerle beraber bir seçime daha kent uzlaşısı yaparak girdik. İttifakla belediyelere gittiğimiz her yerde özgürlüğü, eşitliği DEM Parti’ye evet diyerek, ‘Gün gelir devran döner’ diyoruz.”

SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI VE ESNAF ZİYARETİ

DEM Parti olarak önemli bir görev üstlendiklerini DEM Parti Nazimiye Belediye Eş Başkan adayı Şükrü Düztaş da “Bu görevde en büyük sorumluluğumuz halkımıza duyduğumuz güven ve halkımız için yapmak istediğimiz hizmettir” dedi.

Konuşmaların ardından Nazimiyeli kadınların katılımıyla seçim bürosunun açılış yapıldı, lokma dağıtıldı.

Nazimiye programı, Ayten Kordu, DEM Parti Nazimiye Belediye Eş Başkan adayları Songül Sarıgül, Şükrü Düztaş ve partililerin katılımıyla yapılan esnaf ziyaretleriyle son buldu.

DEM Parti Nazimiye adayı Düztaş: Halkımıza hizmet etmek istiyoruz
Giriş Yap

Dersim Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
BEDA