Kızıma Hediye Ne Alabilirim? 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uyurken, yemek yerken, size bir şeyler anlatırken, ‘anne’ derken ona karşı ne de güzel duygular yeşerir insanın içinde. Anne ve baba için kızları, dünyayı diğer tarafa attıkları varlıktır. Bu yüzden çok kıymetli, paha biçilemez bir hazine gibi saklarlar kalplerinde. Eminiz ki tüm bu duyguları, belki de daha fazlasını, siz de kızınızda yaşıyorsunuz. Sevginin en tatlı halini onda keşfediyorsunuz. Bu yüzden ona karşı atacağınız her adımda daha özenli olmak istiyorsunuz, hediye alırken bile. Çok beğeneceği bir hediye olsun, fayda sağlasın, özel olduğunu hissettirsin, ona layık olsun istersiniz. bodo.com bu samimi duygularınıza tercüman olacak benzersiz deneyim hediyeleriyle, sizin için biçilmiş kaftan! Adımlarını henüz yeni yürümeye geçirmiş küçük prenseslerinize de yetenekleriyle kendini ifade etmeye çalışan büyüme çağındaki meleklerinize de her yaşa göre, benzersiz deneyim hediyeleri var. Ne istediğini bilen, kendi gücüne inanan bireyler yetiştirmek isteyen siz bilinçli ebeveynler için bodo.com, güncel tuttuğu içerikleriyle hizmet etmeye devam ediyor! 

Kızıma ne gibi hediyeler alabilirim?

Özellikle büyüme çağında olan çocukların, bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan etkinlikler yapması oldukça önemli. Bunun yanı sıra doğayı, hayvanları, insanları en önemlisi kendisini sevmesi, keşfetmesi gerek. Ebeveynleri olarak bunları elinizden geldiğince tamamlamaya çalıştığınızı, oyuncaklarını belki kıyafetlerini bile buna göre seçtiğinizi biliyor ve sizleri takdir ediyoruz. Bunlardan farklı olarak çocuğunuza kazandırmak istediğiniz bu olumlu yöndeki edinimleri, hayatın içinden deneyimler sunarak bodo.com ile verebilirsiniz. Ayrıca bodo’dan kızınıza alacağınız hediyeler, gerçekleştirilmesi gereken deneyimler bütünü olduğundan, bazılarında onunla bu aşamada değerli vakit geçirme şansı da yakalarsınız. Sevdiği renkte bir elbise daha almak yerine, aklının en üst noktalarına kazınacak, birlikte eğleneceğiniz bir gün hediye etmek çok daha mükemmel olmaz mıydı? Üstelik kendi seçimlerini yapmayı öğretmek adına, bodo’ya özel beş farklı deneyim tercihi hizmetini de kullanabilirsiniz. Almadan önce bu mu, diğeri mi? Demek yerine kendi kutusundan çıkan sürprizler arasından birini tercih etmesi çok daha hoş olmaz mı?

Kızıma alabileceğim en güzel hediyeler

bodo’nun 4 yaştan itibaren sunulan, ‘’Pony Binicilik Kursu’’ deneyim hediyesi, çocuklara doğayı ve hayvanları sevme fırsatı verirken, ailelerle geçirecekleri kaliteli zaman şansı yaratıyor. Türkiye’nin her yerinden sipariş verebileceğiniz, kişisel gelişime faydalı; ‘’Online Temel Sanat Tarihi Eğitimi’’, ‘’Online Suluboya Kursu’’, ‘’Online Resim Kursu’’ gibi online sürprizler de ekranlarını daha faydalı kullanmalarını sağlıyor. ‘’Aile için İllüzyon Müzesi Ziyareti’’ yine, aile eğlencelerinden. Dilerseniz birlikte gidebileceğiniz dilerseniz de arkadaş ya da kardeşleriyle deneyecekleri; ‘’İki Kişi için Macaron Yapım Dersi’’, ‘’Arkadaş Grubu için Sanal Gerçeklikte Çizim’’, ‘’İki Çocuk için Trambolin Parkı’’ gibi eğlenceler, en popüler bodo sürprizlerinden. Yeteneklerini keşfedip geliştirebileceği keyifli bodo deneyimlerini, Kızıma hediye, diyerek gönül rahatlığı ile sunabilirsiniz.

Kızıma Hediye Ne Alabilirim? 
Giriş Yap

Dersim Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
BEDA