Elazığ’da tacizci okul müdürü tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da bir öğrencinin CİMER’e şikayeti ile 9 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıkan lise müdürü G.C. tutuklandı.

Elazığ’da bir lisede okul müdürü, 9 kız öğrenciyi taciz etti. Gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen okul müdürü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, bir kız çocuğu CİMER’e şikayette bulunarak okul müdürü G.C.’nin kendisini taciz ettiğini ileri sürdü.

Serbest kalmıştı

Soruşturma başlatılırken, olayın duyulmasıyla 7 öğrenci daha şikayette bulunarak okul müdürünün kendilerini taciz ettiğini iddia etti.

28 Mart’ta gözaltına alınan G.C., bir gün sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yeniden gözaltına alınıp tutuklandı

Olayla ilgili soruşturma sürerken son olarak bir kızın daha şikayetçi olması üzerine G.C., yeniden ifadesi alınmak üzere polis tarafından adliyeye sevk edildi. Okul müdürü, Elazığ 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyu takip eden avukat Eda Vural, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 1 öğrencinin şikayetiyle başlayan soruşturmada şikayetçi sayısının 9’a çıktığını belirterek, “Savcılık makamı tutuklama talebiyle şüpheliyi sulh ceza hakimliğine sevk etti ve sulh ceza hakimliği bugün tutuklama kararı verdi. Biz verilen kararın doğru ve yerinde olduğu kanaatindeyiz” diye konuştu.

Elazığ’da tacizci okul müdürü tutuklandı
Giriş Yap

Dersim Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
BEDA