İş insanlarından Dersim Belediyesi’ne bedelsiz ve şartsız arama kurtarma aracı hibesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkez üssü Pazarcık olan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından iş insanı Hasan Yıldız, Yüksel Eldek, Doğan Gündüz, Vedat Yıldırım, Özlem Er Dersim Belediyesi’ne bedelsiz ve şartsız olarak arama kurtarma aracı hibe etti.

Devir teslim törenine Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Ümit Kaya, Belediye İtfaiye Arama Kurtarma Ekibi katıldı.

Devir teslim sırasında Belediye Hizmet Binası önünde konuya dair basına açıklamada bulunan Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu şunları söyledi:

“Uzun süreden beridir deprem durumuyla birlikte bütün belediyeler, yerel yönetimler, il özel idare, AFAD vb. bütün kurumlar artık temel ihtiyaçlarını karşılama ve eksiklerini tamamlama gibi çalışma içerisine girdi bizlerde Pazarcık merkezli depremden sonra belediyemizde eksik olan araç ve gereçlerle ilgili bir çalışma içerisine girdik. Bu çalışma sonrasında Hasan Bey ve birkaç arkadaşımız bizimle diyaloğa geçti. Süreç içerisinde arama-kurtarma, deprem ile ilgili dayanışma çalışmalarını başlattılar. Bize hem tam teşekküllü arama kurtarma aracı hem de içerisindeki bütün arama kurtarma malzemelerini karşılayacak bir çalışma yürüttük. Biz de bu süreç içerisinde toplantı yapık. Sonrasında 3-4 arkadaşımızın ama esasında Hasan beyin büyük çabasıyla bugün belediyemize bir hibe araç getirildi. Belediyemiz adına bize omuz veren, destekleyen dostlarımıza teşekkür ediyorum.”

İş insanlarından Dersim Belediyesi’ne bedelsiz ve şartsız arama kurtarma aracı hibesi
Giriş Yap

Dersim Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
BEDA